Animonda GranCarno Adult Vlees Plus

Animonda GranCarno Adult Vlees Plus is een nat hondenvoer, met zuiver en vers vlees of vis, samen met de toevoeging van voedzame groenten en fruit. Het eten behoudt de natuurlijke structuur van het vlees, wat goed zichtbaar is. Animonda GranCarno Adult Vlees Plus wordt steeds meer erkend, zowel door de hondenbezitters en de dieren zelf. Honden waarderen vooral de oorspronkelijke smaak van het vlees. Dit product, volgens de missie van het bedrijf, wordt gemaakt van de beste, meest waardevolle componenten.

Het voer bevat vers vlees en vis, die in heerlijke, klaar en makkelijk te kauwen stukken werden gesneden. Het belangrijkste voordeel van Animonda GranCarno Adult Vlees Plus is vooral het feit dat het uitsluitend is gemaakt van vers vlees. Het product bevat geen graan, conserveringsmiddelen, soja, en kunstmatige kleurstoffen. Een bijzondere combinatie van antioxidanten gebruikt die het immuunsysteem verbetert en draagt ​​bij aan de weerstand van de hond te verhogen. Voor het behoud van de natuurlijke smaak van vlees, is er geen kunstmatige smaakversterkers, kleurstoffen of conserveringsmiddelen toegevoegd.

Animonda GranCarno Adult Vlees Plus bevatten zalm en spinazie, herten en appel of konijn en kruiden en evenals paling en aardappelen. In alle gevallen, worden ook hoogwaardige groenten en fruit. Voedsel bevat ook speciale toevoegingen zoals vitamine D3 en vitamine E. Het wordt vooral aanbevolen door de fabrikant voedsel, dat geniet een grote populariteit in de markt.