Animonda GranCarno Adult

Animonda GranCarno Adult is een natvoer voor honden, aanbevolen door het grootste aantal honden bezitters. Bevat puur vlees wat zorgt voor een echte, aromatische en unieke smaak. Voedsel bevat smakelijke soorten vlees, die zijn opgesteld in klaar om te eten, variëren smakelijke brokken. Dit product behoudt de natuurlijke textuur van het vlees, en het bewijs hiervan zijn de eerder genoemde zichtbare deeltjes in de vorm van stokken. Deze vorm behoudt echte en natuurlijke smaak van het vlees.

Animonda GranCarno Adult wordt zeer gewaardeerd, niet alleen door de hondenbezitters, maar ook maakt een grote indruk op de honden zelf. De hond voelt meteen het verschil - hij is goed op de hoogte als hij zich bezighoudt met kwaliteit, goed en voedzaam product. Hij kan ook waarderen dat . Animonda Volwassen GranCarno bevat een speciale set van antioxidanten, die uitstekende bescherming van het immuunsysteem bepaalt en verbetert de immuniteit. Dit product bevat geen soja, kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Animonda GranCarno Adult biedt een buitengewone plezier van het eten, en vooral van alles, de gezonde en evenwichtige maaltijd voor iedere hond.

Animonda GranCarno Adult wordt in verschillende soorten aangeboden, afhankelijk van de samenstelling, vleessoorten en de inhoud in een bepaald product. Tussen de anderen, er is een veelvoud vlees cocktail aangeboden met vlees en derivaten, met 50% van rundvlees, 8% van de kip, 5% van de kalkoen en 4% van het hert. Bevat ook de mineralen. Andere Animonda GranCarno Adult bevatten lamsvlees, rundvlees met lamsvlees, vlees van wild, kalkoen of eend met kalkoen.