Animonda GranCarno Junior

Animonda GranCarno Junior is een voedsel speciaal ontworpen om het product perfect aangepast aan de vraag van de jonge honden van de mineralen te verzekeren. Vleesstukken zijn geschikt voor de leeftijd van de hond. Animonda GranCarno Junior wordt uitsluitend bereid met verse, hoogwaardige vlees. Het bevat een speciale set van antioxidanten, die zeer goede bescherming van het immuunsysteem te bieden, en ook een belangrijke versterking van de immuniteit, zowel van puppy's en jonge honden.

Elke hond, vooral bij de jongste periodes van zijn leven, moeten worden voorzien van de juiste evenwichtige voeding, die u kan garanderen door een goed gekozen voedsel. De juiste voeding, die alle behoeften van opgroeiende honden ontmoet wordt geleverd door Animonda GranCarno Junior. Hondenbezitters die besloten hebben om dit voedsel te kiezen, onderstreept dat het uiterst verteerbaar voor de hond als gevolg van vlees in heerlijke uitziende, klaar om te eten stokjes verwerkt. Puppies zijn gewoon gek voor dit eten! Gebaseerd op het principe van het bedrijf, dat is over het verstrekken van gezonde, hoogwaardige producten voor dieren, is er geen gebruik van kleurstoffen of conserveringsmiddelen.

Het eten, afhankelijk van de individuele keuze, kon rundvlees en kalkoen hart of kip en konijn bevatten. In het eerste geval, het rundvlees gehalte 85% van het product en 15% kalkoen harten. Bevaat ook mineralen. In het tweede geval, 85% van het eten is rundvlees, kip is 10%, en het konijn - 5%. De rest van het product zijn mineralen. Animonda GranCarno Junior is een van de meest vrijwillig gekozen producten voor puppy's en jonge honden.