Animonda vom Feinsten Junior

Animonda vom Feinsten Junior is een speciaal natvoer voor puppy vanaf de vijfde levensweek, alsmede voor jonge, groeiende honden, vooral kleine rassen. Het is een voedingsmiddel gewaardeerd door hondenbezitters, vanwege de praktische en functionele verpakkingen. Animonda vom Feinsten Junior komt in praktisch bakjes.

Dit product bevat speciale ingrediënten die speciaal zijn toegesneden op de behoeften van jonge honden in een moeilijke levensfase. Animonda vom Feinsten Junior biedt goed uitgebalanceerd dieet, waardoor de goede ontwikkeling van de hond. De hoeveelheid mineralen en vitaminen wordt verhoogd, alsmede de energiewaarde voor optimale start in het leven. Animonda vom Feinsten Junior bestaat uit zorgvuldig geselecteerde en zeer smakelijk vlees. Het product bevat geen kunstmatige kleurstoffen, conserveringsmiddelen en soja.

Er zijn twee varianten van Animonda vom Feinsten Junior. De eerste is samengesteld met rundvlees en gevogelte, bevat 30% rundvlees en 10% pluimveevlees. Het voer bevat ook mineralen. De tweede optie is gevogelte en pluimvee harten, pluimveevlees - 20% van het voer, en pluimvee harten - 8%. De rest van het product zijn mineralen. In beide diëten, zijn er ook supplementen: vitamine D3 en vitamine E.