Animonda Carny Kitten

Animonda Carny Kitten is een complete, uitgebalanceerde voeding voor kittens. Het eten bestaat uit schoon en vers vlees, gekenmerkt door de hoogste kwaliteit. Voedsel voldoet aan alle voedingsbehoeften van kittens, vooral de ondersteuning van hun ontwikkeling. Voor de productie Animonda Carny Kitten wordt alleen een zorgvuldig geselecteerde, kwalitatief hoogwaardige vlees gebruiken.

Door gebruik de verse en kwalitatieve vlees, Animonda Carny Kitten heeft niet smaakversterkers nodig. Daarom allerlei kunstmatige conserveermiddelen, kleurstoffen genetisch gemodificeerde ingrediënten, en soja werden verlaten. Animonda Carny Kitten onderscheidt zich vooral dankzij de unieke, originele en karakteristieke smaak die niet kan worden gevonden op een andere voeding voor katten. De structuur van de vezels van het vlees behouden. Animonda Carny Kitten is een product, dat perfect voldoet aan alle voedingsbehoeften van kittens.

De eerste variant van het voedsel bevat 44% rundvlees, 31% bouillon, kippenvlees, konijn en calciumcarbonaat. De tweede versie van het voedsel omvat rundvlees, bouillon , kalfsvlees long, lever, kippenvlees en calciumcarbonaat. De derde variant bevat voornamelijk rundvlees en gevogelte harten. De vierde versie, zogenaamde cocktail bevat 42% rundvlees, 31% bouillon, 14% kalkoen, 6% kippenlever, 6% eend harten en calciumcarbonaat.