Animonda Cat Snack – kip en mint

Animonda Cat Snack - kip en mint is lekker en gezonde feestmaaltijd voor uw kat, bestaande uit vers kippenvlees en mint. Een bijzonder voordeel van dit product is een opnieuw gesloten verpakking waarmee de versheid van voedsel door het verbruik behouden.

Animonda Cat Karma Snack - kip en munt bevat een pure kip, die is gegrild. Dit product is een perfecte lekkernij die kan worden toegediend aan de kat tussen de maaltijden. Het voer bevat geen graan, suiker of conserveermiddelen. Animonda Cat Snack - kip en munt heeft een zeer knapperige structuur die een positief effect op de tanden van een kat heeft, bovendien, het zorgt voor zijn mondhygiëne. Door de inhoud van de munt wordt een frisse adem ontvangen.

Kippenvlees is een 99,5% van het product, en munt 0,5%. Animonda Cat Snack - kip en munt is een delicatesse gewaardeerd door katten, maar ook door hun eigenaren. De hoge kwaliteit van het product wordt bewezen door zijn positieve adviezen over de markt. Animonda biedt andere dergelijke lekkernijen. Kip en lijnzaad - een voorbeeld van Animonda Cat Snack. Dit zijn enkele van de meest gekozen producten snacks te dienen tussen de maaltijden.