Animonda vom Feinsten Deluxe Kitten

Animonda vom Feinsten Deluxe Kitten is een kwalitatief hoogwaardige voeding ontworpen voor jonge en groeiende katten. Dit product beschikt over een gezonde groei en sterk immuunsysteem. Animonda vom Feinsten Deluxe Kitten heeft ook invloed op de verbetering van het uiterlijk van de kat vacht, dat glad en glanzend wordt. Zorgvuldige selectie van de hoogste kwaliteit ingrediënten zorgt voor een hoge verteerbaarheid, wat van invloed op zeer goede en vooral gezonde ontwikkeling van alle kittens.

Animonda vom Feinsten Deluxe Kitten bevat speciaal geselecteerde combinatie van vitaminen, die de ontwikkeling van jonge katten ondersteunt, terwijl de versterking van hun immuunsysteem. Dankzij de speciaal geselecteerde mineralen, wordt de correcte groei van katten ontvangen. Animonda vom Feinsten Deluxe Kitten bestaat uit een verteerbare eiwitten en fructo-oligosacchariden die heel goed van invloed op de ontwikkeling van de katten. Vetzuren Omega 3 en Omega 6 zorgen voor een gezonde, glad en glanzend vacht.

Animonda vom Feinsten Deluxe Kitten bevat geen conserveermiddelen, antioxidanten en soja. Het product bevat geen tarwe gluten ook. Het is een droogvoer, maar het kan ook samen met Animonda vom Feinsten natvoer toedienen. Het beste is om een of twee maaltijden van nat voer, en een extra maaltijd van droog voer serveren. De gedetailleerde samenstelling van Animonda vom Feinsten Deluxe Kitten staat van: poeder gevogeltevlees, maïs, rijst, maïsgluten, vet van gevogelte, visolie, kippenlever, gehydrolyseerd eiwiten van gevogelte, kanenmeel, eieren, gist, vezels, bietenpulp, mineralen, L - carnitine, fructo-oligosacchariden en yucca schidigera. Animonda vom Feinsten Deluxe Kitten is geclassificeerd als een de beste droogvoer voor katten van deze branche.